Menu

Partiledaren Som Klev In I Kylan På Uppsala Statsteater

Uppsala

Uppsala stadsteater
söndag, 3 maj 2015 kl:16:00

Rörelsen hade valt honom. Men en mäktig klick i partitoppen ville annat. 10 månader senare var Håkan Juholt petad och placerad som ersättare i riksdagens kulturutskott Partiledaren som klev in i kylan är ett maktdrama i thrillerform om svek, spel, lobbyister, fiender och en folkrörelse i gungning. Vad är vi beredda att göra för att få makt? Och vad händer när en politikerelit låter makt, pengar och allianser överskugga visioner och ideal?

I vår sätter Uppsala statsteater upp en föreställning om Håkan Juholts turbulenta tid som Socialdemokraternas partiledare. Självklart vill inte Geijerska missa chansen att underhållas av socialdemokratiskt rygghugg - därför bjuder vi in våra medlemmar till en teaterafton med eventuellt efterföljande pubbhäng.

Meddelar deltagande gör ni här på eventet, genom att skriva personligen till mig (Frida Almlöf) antingen på facebook eller på min mail almloffrida@gmail.com eller andra kreativa sätt ni finner lämpligt så länge budskapet når fram! Obs: att bara attenda på eventet räknar jag inte som en anmälan.

Det är självkostnadspris som gäller och biljetterna kostar 100 kr. Betalningen görs enklast via swish till telefonnummer 0736363138.

Datum / Tid

söndag, 3 maj 2015 kl: 16:00

Plats

Uppsala, Uppsala stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad