Menu

Sara Parkman & Petter Alatalo - dubbelkonsert

Blandat

JOKKMOKK, Bio Norden Jokkmokk
lördag, 3 februari 2024 kl:19:00

Välkommen till en konsert med Petter Alatalo med band och därefter med Sara Parkman - en av de främsta på den samtida folkmusikscenen i Sverige.
Sara Parkman är folkmusikern som ifrågasatt och omfamnat traditioner så ogenerat och genomtänkt att hon skapat sig ett eget musikaliskt universum. Med sig har Sara musikerna Hampus Norén och Anna Möller.
Efter tre hyllade soloalbum är det idag lika självklart att höra hennes musik pulsera ut över dimman i sommarnattens skogsrejv som det är att se henne framföra den live i folkkära tv-program. När hennes senaste album ”Eros Agape Philia” gavs ut i oktober 2022 möttes det av översvallande recensioner.
Petter Alatalo är här med ett rykande färskt projekt med Kalle Nyman, Nikolai Äystö och Markus Larsson. Intensivt, sorgligt, aggressivt sammetslent.
Konserten inleds med Petter Alatalo och avslutas med Sara Parkman.
Biljettinformation: Pris vid dörren 320 kr, förköp via Tickster.com 270 kr, ungdomspris max 25 år 150 kr. Arrangörer: Jokkmokks kommun, Kultur och Fritid, i samarbete med Föreningen för Musikfestival i Jokkmokk, samt med stöd av KUPP & Sparbanken Nord. För mer info om arrangörens marknadskonserter se Event på www.jokkmokk.se.
Tips! Skriv ut din biljett på papper ifall det blir tillfälligt problem med det mobila nätet! (Det är mängder av mobildata som masterna ska processa under Jokkmokks marknad…!)

Datum / Tid

lördag, 3 februari 2024 kl: 19:00

Plats

JOKKMOKK, Bio Norden Jokkmokk

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad