Menu

Solskensorkestern - Ännu en vår!

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress Sal B
lördag, 11 april 2015 kl:16:00

Solskensorkestern hälsar även i år våren med musik och minnen från den svenska schlagerns storhetstid då inget ämne var för obetydligt att behandla. Orkestern passar även på att samtidigt fira sitt 15-årsjubileum! Stoppa in vinterpälsen i garderoben och kom och lyssna - gå själsligt stärkta och småtrallande därifrån.

Solskensorkestern är en underhållningsorkester från Uppsala med sångare, stråkar, komp och blås som tagit som sin uppgift att vårda den svenska musikskatten från 30- och 40-talet. Orkestern spelar klassiker från den tid då melodier kunde ha titlar som Fröken Svea går i swingen med röda strumpeband och En bra karl hela veckan. Glöm sorger och bekymmer, minns i stället artister som Sickan Carlsson, Ulla Billquist och Sven-Olof Sandberg och kom ihåg att det kommer, det kommer en vår!

Konsertlängd: cirka 2 timmar 15 minuter

Arrangör: Solskensorkestern

www.solskensorkestern.se
www.ukk.se


Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

lördag, 11 april 2015 kl: 16:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress Sal B

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad